Wat kenmerkt de aanpak, werkwijze van ElkenTalent?

  • Kort, Krachtig, Praktisch, Effectief en… Lachen mag
  • In beweging komen voor wat je het liefste wilt bereiken
  • Zeuren mag, maar niet langer dan 5 minuten
  • Heb je er last van? Verander het dan, of leer ermee om te gaan.

Met ruim 25 jaar ervaring in veranderingsprocessen is mijn gereedschapskist aardig gevuld met diverse werkvormen en coachmethoden. In alle workshops, trainingen, en coachprogramma’s gebruik ik werkmateriaal en bewegingsoefeningen waarbij de accenten liggen op bewustwording en oefenen met nieuw aangeleerd gedrag. Een aanpak met aansprekende werkvormen, zoals werkboeken, video’s, presentaties, webinars, e-coaching, gespreksmodellen en -technieken, cases, praktijkopdrachten en simulaties. Het is mijn persoonlijke missie deelnemers op een no nonsense manier te laten ervaren hoe zij het beste uit de verf komen, zodat geen enkel talent verloren gaat.

Online Assessment Talentmanager

Zeer geschikt voor loopbaanonderzoek, persoonlijke ontwikkeling, team-, leiderschaps-, gedrags- en communicatie-ontwikkeling. Wat onbewust speelt dilemmamodelwordt bewust gemaakt en geeft je handvatten om betekenisvoller in je werk en leven te staan. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, bekwaamheden en de eigen belevingswereld of de belevingswereld van je team bij teamontwikkeling. Daarnaast meet het of je in staat bent in beweging te komen, en of er bereid is daarvoor ook moeite te doen. Je ervaart wat nodig is om talent ook daadwerkelijk succesvol in te kunnen inzetten. De juiste persoon op de juiste plaats komt daarmee binnen handbereik.

Professionalisering & Samenwerkende Partners

ElkenTalent streeft ernaar de kwaliteit en effectiviteit van haar programma’s optimaal te houden. Dat betekent dat ik regelmatig zelf in de schoolbanken zit, vakliteratuur lees, webinars volg en intervisie heb met vakcollega’s. En dat is ook de reden dat ik het logo mag voeren van NOLOC erkend loopbaanprofessional. Ook ben ik trots op de nauwe samenwerking met ons collectief van professionele partners op het gebied van leiderschap, gedrag, communicatie, psychologie, personeels- & organisatieontwikkeling, loopbaan & mobiliteit.

fixit

Online_Loopbaanprof_RGB

© Copyright 2020 ElkenTalent

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress