Wat kenmerkt de aanpak, werkwijze van ElkenTalent?

  • Kort, Krachtig, Praktisch, Effectief en… Lachen mag
  • In beweging komen voor wat je het liefste wilt bereiken
  • Zeuren mag, maar niet langer dan 5 minuten
  • Heb je er last van? Verander het dan, of leer ermee om te gaan.

Met ruim 35 jaar ervaring in veranderingsprocessen is mijn gereedschapskist aardig gevuld met diverse werkwijzen en coachmethoden. Mijn favoriete gereedschappen zijn: Loopbaankoersonderzoek, BodyMindLanguage (lichaamsgerichte NLP), Systemisch Werk en Integral Eye Movement Therapy (IEMT).

In alle workshops, trainingen, en coachsessies gebruik ik werkmateriaal, bewegingsoefeningen en humor :)) waarbij de accenten liggen op bewustwording, opruimen van blokkades en oefenen met nieuw gedrag voor meer welbevinden, levens- en werkgeluk. Het is mijn persoonlijke missie je op een no nonsense aanpak te laten ervaren hoe je het beste uit de verf komt, zodat je tegelijkertijd meer flow ervaart en jouw talenten niet verloren gaan.

Integral Eye Movement Therapy (IEMT)

Deze methode kan ik onder specifieke voorwaarden inzetten wanneer je onbalans ervaart. Onbalans door bijvoorbeeld psychosomatische en onverklaarbare pijn- of lichaamsklachten, een beginnende burn-out, depressie, oplopende stressklachten, PTSS, trauma, angsten en fobieën.

Met een combinatie van oogbewegingen en fysieke interventies helpt deze methode jouw brein om onverwerkte herinneringen met een naar gevoel, alsnog te verwerken en neutraal op te slaan.

Het is een eenvoudige methode om te ondergaan. En het mooie is dat je niet hoeft te vertellen wat er allemaal met je is gebeurd. Of de methode ook geschikt is voor jou, checken we bij de intake. Bij geschiktheid gaan we meteen aan de slag met de problematiek die je wilt oplossen.

Professionalisering & Samenwerkende Partners

ElkenTalent streeft ernaar de kwaliteit en effectiviteit van haar dienstverlening optimaal te houden. Dat betekent dat ik regelmatig zelf in de schoolbanken zit, vakliteratuur lees, webinars volg, intervisie heb met vakgenoten en periodiek aantoonbaar bewijs moet overleggen van de kwaliteit van mijn dienstverlening. Dat is ook de reden dat ik de logo’s mag voeren van NOLOC Register Loopbaanprofessional en IEMT-Advanced Practitioner. Ook ben ik trots op de nauwe samenwerking met ons collectief van professionele partners op het gebied van leiderschap, gedrag, communicatie, psychologie, personeels- & organisatieontwikkeling, loopbaan & mobiliteit.

fixit

 

 

 

 

 

 

Logo keurmerk Integral Eye Movement Therapy (IEMT-Advanced)

 

 

 

 

Logo Keurmerk Noloc Register Loopbaanprofessional

© Copyright 2024 ElkenTalent

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress