Een greep uit de feedback van cliënten:

“Ik wist gewoon niet hoe ik verder moest. Doordat ik op mijn werk niet lekker in mijn vel zat, nam ik dat ook mee naar huis. De gesprekken met jou, Marianne, dwongen mij alles op een rijtje te zetten. Ik werd door jou geïnspireerd om me te richten op wat ik wilde bereiken, in plaats van me steeds maar te richten op het vermijden van vervelende situaties. Daardoor maakte ik ruimte voor nieuwe mogelijkheden, en durfde ik los te laten. Het mooie was dat je me de oplossingen zelf liet vinden. Ik doe nu met veel plezier een opleiding in een richting die ik eerder voor onmogelijk had gehouden.” Dank je wel voor je inspiratie.

– F. van V.

“Goed nieuws: ik heb precies de baan gevonden die ik wilde; collegiale en makkelijke sfeer met veel mogelijkheden, korte lijnen, geen bureaucratie, vrijheid en korte reisafstand. Wat wil je nog meer? Het lijkt wel of het onmogelijke, mogelijk is geworden. Ondanks mijn kennisachterstand en gebrek aan opleiding ben ik unaniem uit vele sollicitanten gekozen, vanwege mijn persoonlijkheid, communicatieve vaardigheden en goed in het team passen. Ik ben beretrots en blij. Alles wat uit ons coachingsprogramma van zeven gesprekken naar voren is gekomen, zit hier in! Het geeft me weer energie en een heel goed gevoel over mezelf. Jij kan heel tevreden zijn over deze klant! Nogmaals bedankt voor je prima coaching.”
– A.D.

Vogel

“Na drieëndertig jaar bij dezelfde organisatie te hebben gewerkt, werd ik ‘overbodig’. Dat geeft je een klap. Eigenlijk heb ik een goed half jaar verdoofd rondgelopen. ElkenTalent gaf mij weer perspectief. En dat perspectief zat al die tijd al in mezelf! Je hebt me geconfronteerd en geprovoceerd met mijn opstelling en gedrag, wat niet altijd even leuk was voor me. Maar ik snapte daardoor wel dat ik geen slachtoffer meer wilde zijn en het heft weer in eigen hand wilde nemen. Je wist me weer op het goede spoor te zetten. Ik ben nu administrateur bij een firma die elektrische gereedschappen verhandelt. Hartstikke bedankt Marianne!”
– H.v.d.M.

“Waar ElkenTalent sterk in is, is het probleemloos communiceren met alle lagen van onze organisatie. Na de communicatietraining die ze voor ons verzorgde, stonden alle neuzen weer de goede kant op. Met humor en een ‘niet lullen maar poetsen’ instelling bleef het niet bij theorie alleen, maar kon de leerstof ook meteen in praktijk worden gebracht. Niet alleen voor onze uitvoerende medewerkers zeer waardevol, maar ook voor de kadermedewerkers.”
– ICT-bedrijf

speech-bubble

Compilatie van feedback in communicatietrainingen lokale overheid

  • Je hebt een leuke, ongedwongen, open sfeer met ons gecreëerd waarin aandacht en ruimte was voor ieder individu.
  • De theorie die je ons gaf, was steeds vertaald naar de praktijk, waardoor het heel duidelijk werd uitgelegd.
  • Je hebt ons geprikkeld ons daadwerkelijk bloot te geven. Marianne, je hebt het ontzettend goed gedaan. Dank je wel. Wanneer gaan we borrelen?
  • Mijn complimenten voor de wijze waarop je kleur geeft aan de trainingen.
  • Als we te ver afdwaalden, wist je op tijd in te grijpen en ons terug te brengen naar de essentie.
  • Je speelde goed in op wat er gezegd werd en met de nodige humor ons veel plezier gegeven tijdens de trainingen.
  • Wat ik goed vond aan jouw manier van training geven, was dat je inspeelde op de wisselvalligheid van onze groep en je vasthoudendheid om onze groep te inspireren. Zeer professioneel. Mijn complimenten!
  • De manier waarop je iedereen eigenlijk onverwachts weer bij het onderwerp wist te houden, vond ik heel goed. De trainingen waren onderhoudend en nooit een moment saai.
© Copyright 2024 ElkenTalent

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress