– Loop je vast in de aansturing van je team?
– Haal je niet uit je team, uit jezelf, wat er in zit?
– Heb je behoefte aan een mentor die je bijstaat in je leiderschap?
– Wil je vaardiger worden in het coachen van je mensen?

Als één of meer antwoorden op deze vragen ‘ja’ luidt, dan is onze effectieve leiderschapsontwikkeling iets voor jou! Leiderschapsontwikkeling is zinvol wanneer je dreigt vast te lopen in het aansturen van je team of al vastgelopen bent. Je wilt het heel graag vlot trekken, maar weet niet even niet hoe. Wat je wel weet, is dat je een inspirerende leider of manager wilt zijn. Ook wil je graag handvatten hebben om je omgeving positief te beïnvloeden. Je wilt je teamleden zodanig leren coachen, zodat je met elkaar effectiever bent, meer plezier hebt en een hoger rendement haalt, dan nu het geval is.

Voorbeelden van vastlopers in leiderschap kunnen zijn dat je niet goed meer functioneert, veel weerstand ervaart bij je teamleden, of dat je het gevoel hebt een sandwich te zijn tussen jouw leidinggevende en je ondergeschikten. Ook kan het zijn dat je jouw potentieel als leidinggevende niet ten volle benut, of misschien ben je juist nieuw in een managementfunctie gestapt en heb je een mentor nodig die je helpt steviger in het zadel te zitten.

Doel van onze effectieve leiderschapsontwikkeling
Het doel is de leider in jezelf naar boven te halen. Daarnaast vullen we je gereedschapskist aan met methoden en technieken, zodat leidinggeven weer inspirerend wordt en je jouw team eenvoudiger naar gewenste resultaten weet te coachen.

Inhoud
Effectieve leiderschapsontwikkeling start met de leider in jezelf. Je gaat  antwoorden vinden op wie jij als leider bent, wat je mogelijk belemmert om een goede leider te zijn, en wat er nodig is om dat te bereiken. Ook ontdek je welke methoden je nog niet inzet, die wel interessant voor je zijn en die je al direct in de praktijk kunt toepassen. Ten slotte nemen we het arsenaal aan communicatie- en beïnvloedingstechnieken mee, zodat je goed weet in te spelen op de verscheidenheid van persoonlijkheden en situaties. In het coachproces laten we je al spelenderwijs oefenen met nieuwe inzichten, ga je aan de slag met praktijkopdrachten en ga je ervaren dat je steeds sterker gaat staan in je leiderschap.

Praktijkcase
Mijn naam is Henk en ik werk als hoofd bedrijfsbureau. Vanuit die managementpositie stuur ik niet alleen op processen en procedures, maar wordt ook van mij verwacht dat ik mijn 16    projectmanagers naar een hoger niveau til. Ik merkte dat ik die bordjes in de lucht houden lastig vond. Ik ervoer steeds meer weerstand en vond het lastig mensen mee te krijgen in veranderingsprocessen.

Door een serie van zeven gesprekken, tussentijdse praktijkopdrachten en ook fysieke oefeningen kwam ik erachter wat mij belemmerde en kon ik direct al in praktijk brengen hoe ik zaken anders wilde aanpakken. Daarnaast kreeg ik allerlei tools aangereikt om slimmer te communiceren en te beïnvloeden wat een positief effect op mijn mensen had. Ik durf nu open te zijn, ga makkelijk de dialoog aan en ik durf nu ook mijn kwetsbaarheid te tonen over waar ik tegenaan loop. Dankzij deze effectieve leiderschapsontwikkeling kon ik uitgroeien in een sterke leider, puur vanuit de mens die ik ben.

Wat levert leiderschapsontwikkeling mij op?
– persoonlijke groei
– sterk leiderschap
– oplossen van dilemma’s uit de praktijk
– optimaliseren van timemanagement
– vergroten communicatievaardigheden
– handvatten voor slimmer beïnvloeden
– creëren van positieve invloed op de omgeving
– plezier en inspiratie

Investering
Zeven sessies van gemiddeld 1,5 uur. We starten met een online assessment. De sessies worden individueel gegeven en het is ook mogelijk deze in groepsverband en in-company te volgen. De financiële investering is gericht op maatwerk, waarbij we voor ieder budget een prima voorstel kunnen doen.

Wat mag je verwachten?
– Uitgebreide online intake
– Online assessment met rapportage
– 7 intensieve sessies van 1,5 uur
– Trainingsmap op maat
– Tussentijdse oefeningen, direct toepasbaar in de praktijk
– E-coaching na elke sessie
– Follow-up sessie van 1 uur, drie maanden na
afronding van het (individuele) programma

Ja, ik heb interesse! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Programma's

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Ik heb interesse in het programma:

  Opmerkingen

  © Copyright 2024 ElkenTalent

  Facebook

  Likebox Slider Pro for WordPress