– Vind je het lastig met kritiek om te gaan?
– Zou je meer effect willen hebben op je omgeving?
– Ervaar je vaak weerstand bij jezelf en anderen?
– Wil je meer inzicht in je eigen gedrag, kwaliteiten en valkuilen?

Als één of meer antwoorden op deze vragen ‘ja’ luidt, dan is ons programma persoonlijke ontwikkeling iets voor jou! Persoonlijke ontwikkeling is zinvol wanneer je meer grip wilt op je eigen gedrag en kwaliteiten en deze effectiever wilt inzetten, zodat je meer voor elkaar krijgt. Je wilt om kunnen gaan met situaties en relaties die je als lastig ervaart, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen. Wat je wel weet is dat je meer invloed wilt uitoefenen en meer grip op je leven en werk wilt hebben.

Doel van persoonlijke ontwikkeling
Inzicht geven in eigen gedrag, kwaliteiten en valkuilen, zodat je de leider wordt van je eigen leven. Je leert je vrij te bewegen in het contact met anderen door het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, zowel in communicatie, als beïnvloeding en sociale vaardigheden.

Inhoud
Je gaat nieuwe inzichten opdoen en weer het gevoel krijgen dat je jouw problemen de baas kunt zijn. Tijdens de begeleiding laten we je al spelenderwijs oefenen met deze nieuwe inzichten, zodat je jouw probleem eenvoudig weet op te lossen.

Praktijkcase
Mijn naam is Max en ik werk als projectleider in de zorg. Mijn collega’s hadden moeite met mij in de samenwerking. Ze vonden mij drammerig, soms zelfs agressief overkomen, een betweter die niet kon luisteren en niet tegen kritiek kon. Mijn baan kwam hierdoor onder druk te staan.

Door het programma persoonlijke ontwikkeling kwam ik erachter dat ik  eigenlijk onzeker was en minderwaardigheidsgevoelens had. Om dat te compenseren ben ik onbewust alles eraan gaan doen om vooral goede prestaties neer te zetten en wee degene die dat in de weg stond.  Ik zag nu in dat ik mijn eigen belemmering was. Met de serie van vijf gesprekken, tussentijdse praktijkopdrachten en ook fysieke oefeningen leerde ik stapsgewijs meer grip op mezelf en mijn omgeving te krijgen. Ik ervaar nu meer vrijheid en plezier in het werk en in de samenwerking met collega’s die al hebben laten weten blij te zijn met mijn nieuwe werkstijl.

Wat levert persoonlijke ontwikkeling mij op?
– vergroten zelfkennis en zelfredzaamheid
– probleemoplossing en meer rust
– handvatten in communicatie & beïnvloeding
– vergroten eigen leiderschap
– plezier en inspiratie

Investering
Vijf sessies van gemiddeld 2 uur. We starten met een online assessment. De sessies worden individueel gegeven. Vooraf vindt vrijblijvend en zonder kosten een oriënterend gesprek plaats.

Wat mag je verwachten?
– Uitgebreide online intake
– Online assessment met rapportage
– Vijf intensieve sessies van 2 uur
– Trainingsmap op maat
– Tussentijdse oefeningen, direct toepasbaar in de praktijk
– E-coaching na elke sessie
– Follow-up sessie van 1 uur, drie maanden na
afronding van het programma

Ja, ik heb interesse! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Programma's

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Ik heb interesse in het programma:

  Opmerkingen

  © Copyright 2024 ElkenTalent

  Facebook

  Likebox Slider Pro for WordPress