– Loop je vast in de samenwerking binnen je team?
– Haal je niet uit je team, wat er in zit?
– Meer flexibiliteit nodig om in te spelen op ontwikkelingen?
– Wil je de communicatie van je team verbeteren?

Als één of meer antwoorden op deze vragen ‘ja’ luidt, dan is onze effectieve teamcoaching iets voor jouw team! Teamcoaching is zinvol wanneer je dreigt vast te lopen in de samenwerking of al vastgelopen bent. Je merkt dat resultaten laten langer op zich laten wachten en dat de communicatie steeds stroever verloopt. Persoonlijke belangen beginnen zwaarder mee te wegen dan het team- en organisatiebelang. Je weet dat dit een doodlopende weg is en dat je er wat aan wilt doen.

Doel van onze effectieve teamcoaching
Jou/jullie begeleiden naar de oplossing van je problemen, zodat je je weer vrij kunt bewegen in het teamwork en er meer rendement uithaalt voor jezelf, het team, de organisatie en de klant.

Inhoud
Het accent van onze effectieve teamcoaching ligt op het aanboren van de wijsheid van het team en de afzonderlijke leden. We gaan boven tafel halen wat jouw team belemmert om een goed functionerend team te zijn. De teamcoaching richt zich specifiek op het spanningsveld van individuele belangen, gezamenlijke doelen en onderlinge samenwerking.

Praktijkcase
Onze afdeling Belastingen was snel gegroeid van één naar drie teams. Er was een wij/zij-cultuur ontstaan. De sfeer was te snijden; we gaven elkaar de schuld van fouten, de samenwerking was ver te zoeken en het eigen belang kreeg steeds meer prioriteit. team_belastingen
Toen we een nieuwe leidinggevende kregen, hebben we het roer omgegooid en zijn we serieus aan de slag gegaan met het programma teamcoaching van ElkenTalent.

Dat was wel even slikken, want met het schoonschip maken, werden we uitgenodigd naar ons eigen gedrag te kijken. Tegelijkertijd werd ook een beroep gedaan op onze eigen wijsheid en kennis om verbeteringen aan te brengen. We leerden onze communicatie te verbeteren en elkaar aan te spreken op de afspraken die we met elkaar maakten. Zo konden we steeds meer uitgroeien tot een krachtig team met eenduidige doelen. Inmiddels hebben we ons enthousiasme in de samenwerking weer gevonden en is het weer normaal gedrag geworden elkaar te helpen en te stimuleren. Nog steeds nemen we regelmatig de tijd om samen te kijken hoe we meer kunnen halen uit onze teamprestaties. Deze teamcoaching heeft ons weer op de rit gezet.

Wat levert teamcoaching ons op?
– enthousiaste, onderlinge samenwerking van teamleden
– alle neuzen dezelfde kant op, gezamenlijke doelen
– elkaar kunnen ondersteunen en stimuleren
– duidelijke en transparante communicatie
– persoonlijke ontwikkeling en groei
– plezier en inspiratie

Investering
Afhankelijk van de startsituatie en de te verwachten eindresultaten vindt in overleg een nader te bepalen aantal coachsessies plaats. De sessies worden in teamverband gegeven en waar wenselijk ook individueel. Wij werken op basis van beschikbare budgetten en bieden met maatwerk een gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding.

Wat mag je verwachten?
– Uitgebreide intake, deels online
– Individueel online assessment met rapportage
– Minimaal drie dagdelen teamtraining
– Tussentijdse oefeningen, direct toepasbaar in de praktijk
– wekelijkse e-coaching voor teamleden afzonderlijk
– Follow-up teamsessie van 2 uur, drie maanden na afronding van het programma

Ja, ik heb interesse! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Programma's

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Ik heb interesse in het programma:

  Opmerkingen

  © Copyright 2024 ElkenTalent

  Facebook

  Likebox Slider Pro for WordPress