– Raak je meer en meer uitgeput van je werk?
– Sleep je jezelf met steeds meer tegenzin naar je werkgever?
– Ben je prikkelbaarder of cynischer naar je omgeving?
– Heb je het gevoel de regie kwijt te raken?

Als één of meer antwoorden op deze vragen ‘ja’ luidt, dan is ons effectieve programma Uit-Je-Burnout iets voor jou. Dit programma is zinvol om te volgen wanneer je het gevoel hebt langdurig overbelast te zijn in je werk. Je wilt heel graag alles goed voor elkaar hebben, maar je voelt je meer en meer lichamelijk en geestelijk uitgeput. Je accu lijkt wel leeg, terwijl je juist altijd zoveel kracht had. Je voelt je steeds machtelozer worden en schiet vaker uit je slof, waardoor je professionaliteit er ook nog eens onder begint te lijden.

Je wilt het tij keren, maar je weet niet hoe. Wat je wel weet is dat je steeds vaker gevoelens van onrust ervaart en dat het zweet je al uitbreekt wanneer je alleen al aan je werk denkt. Dat kan anders en daar gaat dit programma je bij helpen.

Doel van onze effectieve Uit-Je-Burnout-programma
Op korte en duurzame wijze actief herstellen van je energiebalans en het terugwinnen van de regie over je (werk)leven. Met de opgedane wijsheid ga je slimmere keuzes maken met meerwaarde voor jezelf en je omgeving.

Inhoud
Het accent van ons effectieve Uit-Je-Burnout-programma ligt op het in balans brengen van jouw draaglast met je draagkracht. Wist je dat mensen met een burn-out van nature krachtige mensen zijn? Zij zijn namelijk als geen ander in staat om ook de draaglast van hun omgeving op zich te nemen. Het is echter niet de bedoeling dat je dit voor lange tijd doet. Goed zorgen voor anderen, begint namelijk met goed zorgen voor jezelf. Tijdens dit trainingsprogramma word je je bewust van jouw gedrag en ontdek je wat wel en niet goed voor jou is. We laten je spelenderwijs oefenen met nieuwe inzichten, zodat je al direct actief werkt aan jouw duurzame herstel. Je krijgt weer de regie over jouw (werk)leven.

Praktijkcase
Mijn naam is Jolijn en ik ben grafisch vormgever bij een reclamestudio met 23 personeelsleden. Vorig jaar begon ik door alle drukte mijn grip te verliezen op mijn werk. Ik kreeg spontane huilbuien, sliep slechter en voelde me in de loop van de werkdag fysiek, emotioneel en psychisch gesloopt. Conclusie en nooit van mezelf gedacht…: ik bleek al met 1 been in een burn-out te staan!

Mijn werkgever heeft mij toen het effectieve Uit-Je-Burn-Out programma van ElkenTalent aangeboden. Toen ontdekte ik pas dat ik veel te perfectionistisch in mijn werk stond. Ook bleek ik moeite te hebben met het stellen van mijn grenzen, waardoor ik steeds te veel hooi op mijn vork nam. Met name de fysieke oefeningen die we tijdens de sessies deden, maakten mij heel snel duidelijk hoe ik zaken anders wilde aanpakken. De kwartjes vielen als het ware. Ik kon het geleerde direct toepassen in mijn werk(leven), waardoor ik mij steeds vitaler ging voelen. Van te voren had ik nooit geloofd dat ik mij, in slechts 5 sessies en 3 maanden, als herboren kon voelen. Dankzij dit Uit-Je-Burn-Out-Programma kon ik gelukkig weer mezelf worden.

Wat levert Uit-Je-Burn-Out mij op?
– bewustzijn eigen gedrag en overtuigingen
– actieve revitalisering
– herstel energiebalans
– handvatten voor duurzaam effectief eigen leiderschap
– zingeving/drijfveren vertaald naar werk en loopbaan
– persoonlijke ontwikkeling en groei
– plezier en inspiratie

Investering
Door de effectiviteit van dit programma zijn vijf intensieve sessies van gemiddeld 2 uur voldoende voor deelnemers die burn-out dreigen te raken. Voor deelnemers die  burn-out zijn en het werk tijdelijk hebben moeten neerleggen, bieden we het programma ‘Uit-Je-Burn-Out-en-Back-to-Business’ aan, bestaande uit tien sessies van anderhalf uur, inclusief opbouw van uren en terugkeer naar werk. In beide programma’s starten we met een online assessment om o.a. de mentale belastbaarheid te meten. De sessies worden individueel gegeven. De financiële investering is afhankelijk van het maatwerkprogramma dat we voor je samenstellen. Wil je graag in groepsverband een training-op-maat volgen om burn-out juist te voorkomen? Ook dat kan. Via onderstaand formulier nemen we dan graag contact met je op over de wensen en mogelijkheden hierin.

Wat mag je verwachten?
– Uitgebreide online intake
– Online assessment met rapportage
– Minimaal vijf sessies van 2 uur
– Trainingsmap op maat
– Tussentijdse oefeningen, direct toepasbaar in de praktijk
– Wekelijkse E-coaching
– Follow-up sessie van 1 uur, drie maanden na
afronding van het programma

Ja, ik heb interesse! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Programma's

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Ik heb interesse in het programma:

  Opmerkingen

  © Copyright 2024 ElkenTalent

  Facebook

  Likebox Slider Pro for WordPress