Succes geboekt met onze LinkedIn-tips!

Succes geboekt met onze LinkedIn-tips!

Vandaag kreeg mijn collega, Annejet Middendorp, een enthousiast bericht van een van de deelnemers die vorige week onze gratis inloopmiddag had bezocht. Deelneemster schrijft: ‘Gisteren heb ik een van jullie LinkedIn-tips gebruikt: ik heb iemand benaderd die mijn profiel op LinkedIn had bekeken. Daar kwam direct een conversatie uit en nu wil hij mijn cv ontvangen en vroeg hij waar ik interesse in had!!!’

BINGO!

Dit is waar Annejet en ik naar streven! Uit de grond van ons hart willen wij heel graag dat iedereen tot zijn recht komt in werk. De juiste persoon op de juiste plek. Ofwel… gewoon doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En LinkedIn-tips kunnen je daarbij zeker helpen.

Onze deelneemster zag dat er bij dit bedrijf vooralsnog geen vacatures waren, maar dat het wel een werkgever is waarvoor ze graag wil werken. Je begrijpt dat ze geantwoord heeft dat ze haar cv gaat opsturen met alle aanvullende informatie. Verder laat ze ons weten dat ze ook onze tweede tip gaat inzetten… Namelijk deze contactpersoon uitnodigen om binnenkort samen een kop koffie te drinken voor een nadere kennismaking.

En zo snel kan het gaan! Door alert te zijn en kijkers op jouw LinkedIn-profiel te vragen of je ze verder kunt helpen, kom je zomaar een stap verder in het vergroten van jouw kansen op ander werk. Bovendien laat je de geïnteresseerden merken dat je hun belangstelling waardeert. Wij zeggen: goed gedaan lady!!

Ook je kansen vergroten?

Heb jij eveneens een vraag over slim werk veroveren, sociale media, solliciteren, loopbaan of persoonlijke ontwikkeling, dan ben je van harte uitgenodigd om naar ons volgende inloopspreekuur te komen. Op elkentalent.nl/contact vind je alle informatie hiervoor. Via elkentalent.nl/programmas krijg je al een idee hoe wij je naar meer plezier en rendement in werk kunnen helpen. Graag tot ziens!

Annejet Middendorp, senior recruiter Baartman Recruitment & Advies en Marianne Elken, senior coach/trainer ElkenTalent Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling.