Contact
– Loop je vast in je werk?
– Ervaar je steeds minder plezier in je werk?
– Haal je niet uit je werk, uit jezelf, wat er in zit?

Als één of meer antwoorden op deze vragen ‘ja’ luidt, dan is onze effectieve loopbaanbegeleiding iets voor jou! Loopbaanbegeleiding is zinvol wanneer je dreigt vast te lopen in je werk of al vastgelopen bent. Ergens weet je al dat je hier iets aan moet doen, maar je weet niet hoe. Wat je wel weet is dat je steeds minder plezier in je werk hebt, of dat je steeds onzekerder of ontevredener wordt.

Voorbeelden van vastlopers in je loopbaan kunnen zijn dat je niet goed meer functioneert, of niet goed kunt opschieten met je baas of ondergeschikten. Ook kan het zijn dat je jouw potentieel niet ten volle benut of misschien heb je juist wel promotie gemaakt en heb je nu een extra duwtje in je rug nodig.

Doel van onze effectieve loopbaanbegeleiding
Jou/jullie begeleiden naar de oplossing van je problemen, zodat je je weer vrij kunt bewegen in je werk en er meer rendement uithaalt.

Inhoud
Het accent van onze effectieve loopbaanbegeleiding ligt op begeleiding. Dat betekent dat wij je niet vertellen wat je moet doen, maar dat we je helpen bij het maken van eigen keuzes. We stellen je bijvoorbeeld vragen die niet zo voor de hand liggen en die je aan het denken zetten. Je gaat nieuwe inzichten opdoen en weer het gevoel krijgen dat je jouw problemen de baas kunt zijn. Tijdens de begeleiding laten we je al spelenderwijs oefenen met deze nieuwe inzichten, zodat je jouw probleem eenvoudig weet op te lossen.

Praktijkcase
woman-702996_1920Ik ben Sasha en werk als coördinator bij een gemeente. Ik ben eerste aanspreekpunt voor dertig medewerkers en zorg ervoor dat het operationele proces soepel verloopt. Mijn teamleider wilde weten hoe ik mij verder wil ontwikkelen in mijn loopbaan; inhoudelijk expert worden of leidinggevende? Dat was het moment waarop ik begon te twijfelen en de hulp van ElkenTalent heb ingeroepen.

Door een serie van zeven gesprekken, tussentijdse praktijkopdrachten en ook fysieke oefeningen heb ik stapsgewijs scherp in beeld gekregen wat ik wilde. Dankzij deze loopbaanbegeleiding kon ik mijn teamleider niet alleen vertellen dat ik binnen nu en een jaar leidinggevende wil worden, maar heb ik ook ontdekt hoe ik dat het liefste wil doen. Samen met de teamleider ga ik dit pad verder uitwerken en sta ik nu open voor nieuwe kansen. Gewoon, omdat ik nu weet wat ik wil.

Wat levert loopbaanbegeleiding mij op?
– vergroten zelfkennis en zelfredzaamheid
– probleemoplossing en duidelijke richting
– handvatten voor vervolgstappen
– eindelijk een stap echt gaan zetten
– persoonlijke ontwikkeling en groei
– plezier en inspiratie

Investering
Minimaal drie en maximaal zeven sessies van gemiddeld 1,5 uur. We starten met een online assessment. De sessies worden individueel gegeven en het is ook mogelijk deze in groepsverband te volgen.

Wanneer je dit programma loopbaanbegeleiding als particulier volgt, kan de financiële investering, onder bepaalde voorwaarden, bij de Belastingdienst als aftrek studiekosten worden opgevoerd.

Wat mag je verwachten?
– Uitgebreide online intake
– Online assessment met rapportage
– Minimaal 3 intensieve sessies van 1,5 uur
– Trainingsmap op maat
– Tussentijdse oefeningen, direct toepasbaar in de praktijk
– E-coaching na elke sessie
– Follow-up sessie van 1 uur, drie maanden na
afronding van het programma

Ja, ik heb interesse! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Programma's

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Ik heb interesse in het programma:

  Opmerkingen

  © Copyright 2024 ElkenTalent

  Facebook

  Likebox Slider Pro for WordPress